Informace k distanční výuce od 2.11.2020

29.10.2020 17:17

INFORMACE K DISTANČNÍ VÝUCE od 2. 11. 2020

 

Vážení a milí rodiče,

vzhledem k aktuální situaci budeme od 2. listopadu 2020 pokračovat v distanční výuce.

 

            Výuka žáků 1. ,2. a 3 ročníku  bude pokračovat formou domácí práce  - distančně v hlavních předmětech, tj. český jazyk, matematika a prvouka a pro 3. r. I angličtina tak jako v jarních měsících. Úkoly a učivo naleznete vždy na celý týden na našich webových stránkách . Vypracovaná cvičení a úkoly budete odevzdávat do krabice připravené u vchodových dveří ZŠ. Odevzdávejte je průběžně, nejlépe  vždy do konce týdne. Pro tyto žáky se budeme snažit zřídit konzultační hodiny s prověřováním zvládnutého učiva.. O jejich realizaci vás budeme informovat.

Se 4. a 5. ročníkem vyzkoušíme online výuku, děti budou mít online výuku 2krát týdně, zbylé dny budou pracovat samostatně na zadaných úkolech. Pravidelně sledujte naše webové stránky, kde jsme založili složku: distanční výuka, kam budeme pravidelně vkládat úkoly pro jednotlivé ročníky. U zadaných úkolů bude vždy vyznačeno, kterému učivu se budeme věnovat online, zbylé učivo budou děti vypracovávat samostatně doma. Bude potřeba některé materiály dětem doma vytisknout, pokud nemáte možnost tisku, obraťte se na nás třídní: tj. M. Beranovou a B. Doubravovou a domluvíme se. V pondělí a ve středu budou online probíhat i školní kluby.

Distanční výuka je povinná a je nutné se do ní zapojit!

V případě problémů s plněním úkolů, přihlašováním na online hodiny či například nepochopením učiva, nás prosím kontaktujte! Velice Vám děkujeme za spolupráci při distančním vzdělávání. Zvláště u nejmladších dětí je vaše pomoc nezbytná a velmi si jí vážíme. Snažíme se dělat maximum pro to, aby distanční výuka  toto formou  v co nejvyšší možné míře nahradila výuku prezenční, ovšem musíme brát ohled na spojené ročníky v obou třídách a organizačně i prakticky vše zvládnout.

INFORMACE-K.doc (22 kB)