Zápis do MŠ Řepníky + kritéria pro přijetí dítěte

17.01.2018 12:55

 

Zápis do mateřské školy Řepníky se koná

9.5.2018 od 13.00 do 15.00 hodin.

K zápisu s sebou rodiče přinesou vyplněné dokumenty, které si vyzvednou předem v mateřské škole nebo jsou ke stažení na webových stránkách mateřské školy Řepníky.

Podmínky pro přijetí dítěte do MŠ jsou:

 

1) Děti, na které se vztahuje povinné předškolní vzdělávání dle §34, zák. 561/2004, a které mají trvalý pobyt v obci Řepníky nebo ve spádových obcích ( Pěšice a Popovec) a děti s odkladem školní docházky, které mají trvalý pobyt v obci Řepníky nebo ve spádových obcích ( Pěšice a Popovec) ( patří sem i děti s přechodným bydlištěm v obci Řepníky a obcích spádových)

 

2) Děti s trvalým pobytem v obci Řepníky, nebo ve spádových obcích Pěšice a Popovec, které nejpozději k 31.08. toho roku, ve kterém jsou přijímány do MŠ, dosáhnou věku 4 let. ( i děti s přechodným bydlištěm v obci Řepníky a obcích spádových)

3) Děti s místem trvalého pobytu v obci Řepníky a spádových obcích Pěšice a Popovec podle věku od nejstaršího k nejmladšímu, ( i děti s přechodným bydlištěm v obci Řepníky a obcích spádových)

4) Sourozenci dětí, které již navštěvují základní školu nebo mateřskou školu v Řepníkách a to podle věku od nejstaršího k nejmladšímu

5) Děti zaměstnanců ZŠ a MŠ Řepníky

6) Děti, podle věku od nejstaršího k nejmladšímu z ostatních měst a obcí


 

- o přijetí dítěte nerozhoduje datum podání žádosti ani pořadí podané žádosti