Zápis do MŠ Řepníky

01.03.2019 10:27

Zápis do mateřské školy Řepníky

se koná

2.5.2019 od 13.00 do 15.00 hodin.

K zápisu zákonní zástupci přinesou vyplněné dokumenty, které si vyzvednou předem v mateřské škole nebo jsou ke stažení na webových stránkách mateřské školy Řepníky a rodný list dítěte.

 

Kritéria pro přijetí:

1/ Děti, na které se vztahuje povinné předškolní vzdělávání dle §34, zák. 561/2004, mající trvalý pobyt v obci Řepníky nebo ve spádových obcích Pěšice a Popovec a děti s odkladem školní docházky.

 

2/ Děti s trvalým pobytem v obci Řepníky nebo ve spádových obcích Pěšice a Popovec, které nejpozději k 31.8., toho roku, ve kterém jsou přijímány do MŠ dosáhnou věku 4 let.

3)Děti s trvalým pobytem v obci Řepníky nebo spádových obcích Pěšice a Popovec, které nejpozději k 31.8 toho roku, ve kterém jsou přijímány dosáhnou věku 3 let.

4/ Děti s místem trvalého pobytu v obci Řepníky a spádových obcích Pěšice a Popovec podle věku od nejstaršího k nejmladšímu.

5) Sourozenci dětí a žáků, kteří již navštěvují MŠ nebo ZŠ Řepníky podle věku od nejstaršího k nejmladšímu.

6/ Děti, podle věku od nejstaršího k nejmladšímu z ostatních měst a obcí


 

- o přijetí dítěte nerozhoduje datum podání žádosti ani pořadí podané žádosti

Dítě, které má být přijato k předškolnímu vzdělávání musí splňovat požadavky Zákona č. 258/2000 Sb. tzn. musí být řádně očkované, popř. má doklad, že je proti nákaze imunní nebo se nemůže očkování podrobit pro trvalou kontraindikaci.

  • Výsledky přijetí dětí k předškolnímu vzdělávání budou vyvěšeny pod registračním číslem, které bude dítěti přiděleno při zápisu do MŠ na budově mateřské školy a na webových stránkách MŠ Řepníky.