Zápis do MŠ pro školní rok 2024/2025

18.03.2024 18:21

 

V souladu s §34 zákona č.500/2004 Správní řád vyhlašuje ředitelka Základní školy a Mateřské školy Řepníky Mgr. Barbora Doubravová

ZÁPIS DĚTÍ do Mateřské školy Řepníky

pro školní rok 2024/2025

 

Zápis se koná: v úterý 7.května 2024 od 13.00 – 15.00 hodin

K zápisu si prosím přineste: rodný list dítěte, řádně vyplněné formuláře (můžete si je vyzvednout po telefonické domluvě v mateřské škole nebo vytisknout na našich webových stránkách www.msrepniky.webnode.cz – viz Formuláře ke stažení).

Kritéria pro přijetí dítěte do MŠ jsou:

  1. Děti, na které se vztahuje povinné předškolní vzdělávání dle §34, zák. 561/2004, a které mají trvalý pobyt v obci Řepníky nebo ve spádových obcích Pěšice a Popovec a děti s odkladem školní docházky, mající trvalý pobyt v obci Řepníky nebo ve spádových obcích Pěšice a Popovec.
  2. Děti s trvalým pobytem v obci Řepníky nebo ve spádových obcích Pěšice a Popovec, které nejpozději k 31.8. toho roku, ve kterém jsou přijímány do MŠ, dosáhnou věku 4 let.
  3. Děti s trvalým pobytem v obci Řepníky nebo spádových obcích Pěšice a Popovec, které nejpozději k 31.8. toho roku, ve kterém jsou přijímány do MŠ, dosáhnou 3 let.
  4. Děti s místem trvalého pobytu v obci Řepníky a spádových obcích Pěšice a Popovec podle věku od nejstaršího k nejmladšímu.
  5. Sourozenci dětí, které již navštěvují základní školu nebo mateřskou školu Řepníky a to podle věku od nejstaršího k nejmladšímu.
  6. Děti, podle věku od nejstaršího k nejmladšímu z ostatních měst a obcí.
  • o přijetí dítěte nerozhoduje datum podání žádosti ani pořadí podané žádosti
  • výsledky přijetí dětí k předškolnímu vzdělávání budou vyvěšeny pod registračním číslem, které bude dítěti přiděleno při zápisu do MŠ, na budově mateřské školy a na webových stránkách MŠ Řepníky.

 

V Řepníkách 6.3.2024               Monika Bezdíčková, DiS.

                                         zástupkyně ředitelky ZŠ a MŠ Řepníky